facebook twitter linkedin google plus behance instagram youtube vimeo logo-edx
Skip to main content

Ήπιες Δεξιότητες για Επιχειρηματίες

dibs

About This Course

Καλώς ήρθατε στο μάθημα ήπιων δεξιοτήτων για επιχειρηματίες.
Αυτό το μάθημα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει το επιχειρηματικό σας ταξίδι, παρέχοντάς σας βασικά εργαλεία για να επιτύχετε σε ένα παγκόσμιο και ποικιλόμορφο επιχειρηματικό περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα εξερευνήσουμε κρίσιμα θέματα που είναι θεμελιώδη για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.
Το μάθημα αυτό δεν θα σας προσφέρει μόνο πρακτικές δεξιότητες, αλλά θα σας προσφέρει επίσης την ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους επιχειρηματίες, δημιουργώντας ένα δίκτυο υποστήριξης και συνεργασίας.
Στο τέλος αυτού του μαθήματος, θα είστε εξοπλισμένοι με ένα σύνολο δεξιοτήτων που θα ενδυναμώσουν την επιχειρηματικότητά σας, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε με αυτοπεποίθηση τις προκλήσεις και να αδράξετε τις ευκαιρίες στην πορεία.
Ανυπομονούμε να σας συνοδεύσουμε σε αυτό το ταξίδι μάθησης και ανάπτυξης!

Στο τέλος αυτού του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

- Να παράγουν νέες και δημιουργικές ιδέες, θεμελιώδεις για να διαφοροποιηθούν στην αγορά και να προσφέρουν μοναδικές λύσεις σε κοινές προκλήσεις.

- Να διαχειρίζονται καλύτερα τα συναισθήματά τους και τα συναισθήματα των άλλων, μια βασική δεξιότητα για να ηγούνται με ενσυναίσθηση και κατανόηση, βελτιώνοντας έτσι τις διαπροσωπικές σχέσεις.

- Να εντοπίζουν και να επιλύουν αποτελεσματικά τα προβλήματα, μια απαραίτητη ικανότητα για την πλοήγηση στις προκλήσεις της επιχειρηματικότητας.

- Να εργάζονται αποτελεσματικά σε ομάδες, κατανοώντας τη σημασία της συνεργασίας και της συνέργειας για την επίτευξη κοινών στόχων.

- Να βελτιώσουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν με σαφήνεια και πειστικότητα, τόσο εσωτερικά με την ομάδα τους όσο και εξωτερικά με πελάτες και ενδιαφερόμενους φορείς.

- Θα είναι σε θέση να εφαρμόζουν αποτελεσματικές τεχνικές διαπραγμάτευσης, θεμελιώδεις για τη σύναψη επωφελών συμφωνιών και τη δημιουργία σταθερών επιχειρηματικών σχέσεων.

- Να λαμβάνουν τεκμηριωμένες και στρατηγικές αποφάσεις, απαραίτητες για την επιτυχία και τη βιωσιμότητα της επιχείρησής τους.

- Να εφαρμόζουν τεχνικές πωλήσεων, ζωτικής σημασίας για την προώθηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας τους στην αγορά.

Requirements

Κανένα

Course Staff

Paula Luise Goltzsche

Η Paula Luise Goltzsche εργάζεται στη Μονάδα Μετανάστευσης της CESIE εδώ και πέντε χρόνια ως υπεύθυνη έργων, ερευνήτρια και εκπαιδεύτρια. Στους τομείς εξειδίκευσης της όσον αφορά τη μετανάστευση περιλαμβάνονται η οικονομική ένταξη των μεταναστών στην αγορά εργασίας, η επιχειρηματικότητα και η προώθηση της ανάπτυξης ψηφιακών και εγκάρσιων δεξιοτήτων. Παράλληλα, έχει εμπειρία στην κατάρτιση επαγγελματιών που εργάζονται με μετανάστες υποστηρίζοντάς τους στην αύξηση των διαπολιτισμικών τους δεξιοτήτων.

Giulia De Santis

Η Giulia De Santis είναι μια 27χρονη νεαρή γυναίκα που εργάζεται στο CESIE ως υπεύθυνη έργων, οι τομείς έρευνας και υλοποίησης δραστηριοτήτων της οποίας επικεντρώνονται στη μετανάστευση και τη νεολαία. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Roma Tre στη διαπολιτισμική επικοινωνία με έμφαση στον αραβοϊσλαμικό κόσμο και από το Università degli Studi Internazionali di Roma στις πολιτικές επιστήμες και στις μελέτες κατά της ριζοσπαστικοποίησης.

Universidad Loyola Andalucía

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Loyola Andalucía αποτελείται από τους Rafael Araque Padilla, Jesús Duarte Merelo, Fuensanta Galán Herrero και María José Montero Simó, καθηγητές στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εργάζονται στους τομείς του κοινωνικού μάρκετινγκ, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Με ένα ευρύ υπόβαθρο στη διδασκαλία και την έρευνα, οι εν λόγω καθηγητές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συμβάλουν στην ανάπτυξη αυτού του εξειδικευμένου μαθήματος για επιχειρηματίες. Η συνεργατική τους προσέγγιση αντικατοπτρίζει μια βαθιά κατανόηση των προκλήσεων και των ευκαιριών του σημερινού επιχειρηματικού κόσμου.

Maria Alexandropoulou

Ονομάζομαι Μαρία Αλεξανδροπούλου, είμαι κοινωνιολόγος και κατά τη διάρκεια των σπουδών μου απέκτησα γερές βάσεις στις τεχνικές κοινωνικής έρευνας και στις μεθόδους ποιοτικών και ποσοτικών δεδομένων. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 εργάζομαι στη Symplexis ως υπεύθυνη έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων και της σχολικής εκπαίδευσης.  Οι τομείς της έρευνας και της υλοποίησης των δραστηριοτήτων μου επικεντρώνονται στην κοινωνική και οικονομική ένταξη των μεταναστών, την ενδυνάμωση των γυναικών και την ανάπτυξη των παιδιών.

Tana Haidar

Η Tana είναι Διαχειρίστρια Έργων με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα. Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Tana έχει ασχοληθεί σε μεγάλο βαθμό με τον τομέα της Πληροφορικής και του προγραμματισμού σε νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες, όπου τέτοιες ενότητες είναι πολύ σημαντικές σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

Luis Aranda

Ο Luis είναι επαγγελματίας με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη διεθνή επιχειρηματικότητα. Έχει εργαστεί για πολυεθνικές εταιρείες στην Ιρλανδία, την Ισπανία, τη Βραζιλία και την Ελβετία. Σπούδασε Επιχειρηματικές Σπουδές και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Έργων από το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. Σήμερα δραστηριοποιείται στην προώθηση της επιχειρηματικότητας μεταξύ ευάλωτων ομάδων και νέων σε τοπικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

Paula Pain Alba

Η Paula Pain είναι μια αφοσιωμένη Διευθύντρια Επικοινωνίας στην I&F Education στην Ιρλανδία, η οποία διαθέτει ιστορικό στη διαμόρφωση και εφαρμογή στρατηγικών επικοινωνίας. Με υπόβαθρο στην Επικοινωνία και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Στρατηγική Επικοινωνία και Καινοτομία, η Paula ειδικεύεται στην ανάπτυξη συναρπαστικού και πειστικού περιεχομένου προσαρμοσμένου ώστε να βρίσκει απήχηση σε διαφορετικά κοινά-στόχους σε διάφορα κανάλια.

Frequently Asked Questions

What web browser should I use?

The Open edX platform works best with current versions of Chrome, Edge, Firefox, Internet Explorer, or Safari.

  1. Course Number

    DS02
  2. Classes Start

Enroll