facebook twitter linkedin google plus behance instagram youtube vimeo logo-edx
Skip to main content

Ψηφιακές Δεξιότητες για Επιχειρηματίες

dibs

About This Course

Καλώς ήρθατε στο μάθημα ψηφιακών δεξιοτήτων για επιχειρηματίες.  


Το μάθημα «Ψηφιακές δεξιότητες για επιχειρηματίες» έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους αναδυόμενους επιχειρηματίες τις βασικές γνώσεις και τα εργαλεία για να ευδοκιμήσουν στον δυναμικό ψηφιακό κόσμο.  


Το μάθημα αυτό δεν έχει σκοπό μόνο να προσφέρει τεχνικές δεξιότητες, αλλά και να δώσει έμφαση στο πώς αυτές οι δεξιότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στρατηγικά για την οικοδόμηση και την ανάπτυξη μιας δικής σας επιχείρησης. Στο τέλος του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα είναι καλά εξοπλισμένοι για να περιηγηθούν και να αξιοποιήσουν το ψηφιακό τοπίο για την επιτυχία των επιχειρήσεών τους.


Ελπίζουμε να το βρείτε πολύ χρήσιμο!

Θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει και να κατανοεί τα βασικά στοιχεία της υποδομής ΤΠ και τη σημασία τους για τη λειτουργική αποδοτικότητα μιας επιχείρησης.

Θα είναι σε θέση να πλοηγούνται και να συμμορφώνονται με τους σχετικούς ψηφιακούς κανονισμούς και να εφαρμόζουν πρακτικές επαγγελματικής εθιμοτυπίας σε ψηφιακά περιβάλλοντα.

Θα είναι σε θέση να δημιουργούν και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά μια ηλεκτρονική επιχείρηση, χρησιμοποιώντας κατάλληλες στρατηγικές και εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Θα έχουν αποκτήσει δεξιότητες αποτελεσματικής αναζήτησης, αξιολόγησης και χρήσης ψηφιακού περιεχομένου, οι οποίες θα ενισχύσουν τη λήψη αποφάσεων και θα διατηρήσουν την επιχείρησή τους ενημερωμένη.

Θα είναι σε θέση να εφαρμόζουν και να διαχειρίζονται δίκτυα και επιχειρηματικές επικοινωνίες, εξασφαλίζοντας μια αποτελεσματική και ασφαλή υποδομή επικοινωνίας.

Θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν το Excel για την ανάλυση δεδομένων, τη λογιστική και τον οικονομικό προγραμματισμό, ενισχύοντας τη διοίκηση και τη λήψη αποφάσεων στην επιχείρησή σας.

Θα έχει αναπτύξει ικανότητες σε διάφορες εφαρμογές παραγωγικότητας, επιτρέποντάς σας να βελτιστοποιήσετε τη διαχείριση έργων και επιχειρηματικών εργασιών.

Θα είστε σε θέση να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα κοινωνικά δίκτυα για την προώθηση της επιχείρησής σας, την αλληλεπίδραση με τους πελάτες και τη δημιουργία ενός ισχυρού και ελκυστικού εμπορικού σήματος στο διαδίκτυο.
Στο τέλος αυτού του μαθήματος, ο συμμετέχων

Requirements

Κανένα

Course Staff

Paula Luise Goltzsche

Η Paula Luise Goltzsche εργάζεται στη Μονάδα Μετανάστευσης της CESIE εδώ και πέντε χρόνια ως υπεύθυνη έργων, ερευνήτρια και εκπαιδεύτρια. Στους τομείς εξειδίκευσης της όσον αφορά τη μετανάστευση περιλαμβάνονται η οικονομική ένταξη των μεταναστών στην αγορά εργασίας, η επιχειρηματικότητα και η προώθηση της ανάπτυξης ψηφιακών και εγκάρσιων δεξιοτήτων. Παράλληλα, έχει εμπειρία στην κατάρτιση επαγγελματιών που εργάζονται με μετανάστες υποστηρίζοντάς τους στην αύξηση των διαπολιτισμικών τους δεξιοτήτων.

Giulia De Santis

Η Giulia De Santis είναι μια 27χρονη νεαρή γυναίκα που εργάζεται στο CESIE ως υπεύθυνη έργων, οι τομείς έρευνας και υλοποίησης δραστηριοτήτων της οποίας επικεντρώνονται στη μετανάστευση και τη νεολαία. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Roma Tre στη διαπολιτισμική επικοινωνία με έμφαση στον αραβοϊσλαμικό κόσμο και από το Università degli Studi Internazionali di Roma στις πολιτικές επιστήμες και στις μελέτες κατά της ριζοσπαστικοποίησης.

Universidad Loyola Andalucía

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Loyola Andalucía αποτελείται από τους Rafael Araque Padilla, Jesús Duarte Merelo, Fuensanta Galán Herrero και María José Montero Simó, καθηγητές στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εργάζονται στους τομείς του κοινωνικού μάρκετινγκ, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Με ένα ευρύ υπόβαθρο στη διδασκαλία και την έρευνα, οι εν λόγω καθηγητές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συμβάλουν στην ανάπτυξη αυτού του εξειδικευμένου μαθήματος για επιχειρηματίες. Η συνεργατική τους προσέγγιση αντικατοπτρίζει μια βαθιά κατανόηση των προκλήσεων και των ευκαιριών του σημερινού επιχειρηματικού κόσμου.

Maria Alexandropoulou

Ονομάζομαι Μαρία Αλεξανδροπούλου, είμαι κοινωνιολόγος και κατά τη διάρκεια των σπουδών μου απέκτησα γερές βάσεις στις τεχνικές κοινωνικής έρευνας και στις μεθόδους ποιοτικών και ποσοτικών δεδομένων. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 εργάζομαι στη Symplexis ως υπεύθυνη έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων και της σχολικής εκπαίδευσης.  Οι τομείς της έρευνας και της υλοποίησης των δραστηριοτήτων μου επικεντρώνονται στην κοινωνική και οικονομική ένταξη των μεταναστών, την ενδυνάμωση των γυναικών και την ανάπτυξη των παιδιών.

Tana Haidar

Η Tana είναι Διαχειρίστρια Έργων με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα. Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Tana έχει ασχοληθεί σε μεγάλο βαθμό με τον τομέα της Πληροφορικής και του προγραμματισμού σε νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες, όπου τέτοιες ενότητες είναι πολύ σημαντικές σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

Luis Aranda

Ο Luis είναι επαγγελματίας με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη διεθνή επιχειρηματικότητα. Έχει εργαστεί για πολυεθνικές εταιρείες στην Ιρλανδία, την Ισπανία, τη Βραζιλία και την Ελβετία. Σπούδασε Επιχειρηματικές Σπουδές και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Έργων από το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. Σήμερα δραστηριοποιείται στην προώθηση της επιχειρηματικότητας μεταξύ ευάλωτων ομάδων και νέων σε τοπικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

Paula Pain Alba

Η Paula Pain είναι μια αφοσιωμένη Διευθύντρια Επικοινωνίας στην I&F Education στην Ιρλανδία, η οποία διαθέτει ιστορικό στη διαμόρφωση και εφαρμογή στρατηγικών επικοινωνίας. Με υπόβαθρο στην Επικοινωνία και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Στρατηγική Επικοινωνία και Καινοτομία, η Paula ειδικεύεται στην ανάπτυξη συναρπαστικού και πειστικού περιεχομένου προσαρμοσμένου ώστε να βρίσκει απήχηση σε διαφορετικά κοινά-στόχους σε διάφορα κανάλια.

Frequently Asked Questions

What web browser should I use?

The Open edX platform works best with current versions of Chrome, Edge, Firefox, Internet Explorer, or Safari.

  1. Course Number

    DS01
  2. Classes Start

Enroll